Artikelen 11 - 18 van 18 in de rubriek Eten en DrinkenEten en Drinken
Eenpansgerechten komen vaak neer op salades. In de herfst heb je meer trek in iets warms, iets pittigs. Maar met een of maximaal twee pannen en een minimum aan inspanning kom je nog een heel eind! Ook…
Recepten, 22-09-2009
Over het hoe en waarom van sojamelk als koemelkvervanger zijn al heel wat artikelen geschreven. Maar recepten en gebruikstips zijn dunner gezaaid. Tips en suggesties om sojamelk in gerechten te verwer…
Producten, 06-08-2009
Barbecue! Een ware zomerklassieker. Waarom zou je nog staan te emmeren bij zo'n ouderwets bakbeest van een barbecue? Kijk eens bij de specialist in gemakkelijke, trendy en nieuwe barbecuespulletjes, B…
Bereiding, 01-02-2012
Meestal denk je aan dierenleed als je de oproep hoort om minder vlees te eten. Maar het is ook belangrijk voor je eigen gezondheid. We eten in Nederland te veel vlees, en te weinig groenten en fruit o…
Diversen, 02-05-2014
In de winter zijn de dagen al kort genoeg. Het eten mag dus snel klaar zijn! Koude gerechten zijn leuk in de lente en zomer, maar in de winter eten we graag warm, en met een beetje pit.
Recepten, 30-12-2011
Wijn was ooit vooral een elitedrank. Nu is wijn binnen bereik van elke liefhebber. Zeker nu wijngidsen wijnen van vijf á tien euro ook regelmatig hun 'stempel van goedkeuring' geven. Ook in Nederland…
Bier en wijn, 10-11-2011
Wijn. Een fijne drank, die echter ook heel intimiderend kan zijn. Hoezo? Stel, je bent beginner in de 'wijnkennis.' Je zit in een restaurant tegenover een wijnkenner, en die vraagt je bijvoorbeeld wat…
Bier en wijn, 25-11-2011
Wat wil je in de zomer? Koken in één pan. Of zelfs koken zonder pan. Nu is dat laatste snel opgelost met een krop sla. Maar met alleen sla kom je de zomer niet door. Zelfs de mooist versierde krop sla…
Bereiding, 06-08-2009